Nieuwe start opleidingen in Januari 2020 voor Nederland en Maart 2020 in België

Opleidingen

Panorama foto

ICETD

Omdat Equicare-Plus haar kennis graag wil verspreiden en ernaar streeft specialisten en andere bekwaamden op dezelfde werkwijze te laten handelen, biedt Equicare-Plus verschillende opleidingen aan.

Het ICETD staat voor International College for Equine rehabilitation Training and thermographic Diagnostics en leidt anderen op tot revalidatietrainer en/of gecertificeerd thermograaf voor paarden (www.icetd.com

Het ICETD is een onderdeel binnen de maatschap Equicare-Plus en is in 2010 opgezet met als doelstelling het verzorgen van verschillende opleidingen in de paardenbranche die te maken hebben met het opsporen en verhelpen van onduidelijke klachten bij paarden. Momenteel verzorgt Equicare-Plus verschillende opleidingen waaronder een complete opleiding van 2 jaar thermografie bij paarden en een complete 5-jarige opleiding tot revalidatietrainer bij paarden.

In onze opleiding zijn vakken als anatomie, fysiologie, neurologie, en vele andere aspecten die noodzakelijk zijn voor het beoordelen van paarden, standaard inbegrepen. De lessen worden verzorgd door mensen die dagelijks met (thermografisch) onderzoek en revalideren van paarden bezig zijn.

Voor de opleiding revalidatietrainer beschikken wij over perfecte faciliteiten die we voor deze opleidingen nodig hebben zoals een fijne en vooral rustige cursusruimte. Er zijn verschillende rijbanen, een overdekte binnenhal, een buitenbaan en een aparte longeercirkel, allen voorzien van een perfecte bodem.

De thermografie opleiding wordt op individuele basis gegeven en heeft als basis stal Boshuis in Groenekan, maar kan ook op uw eigen locatie gevolgd worden. voor informatie over de opleiding thermografie kun je het contactformulier invullen of kijk op www.icetd.com .

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, opleidingen en workshops

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief